ימי גיבוש מומלצים לעובדים. תמונה ממאגר Shutterstock

ימי גיבוש מומלצים לעובדים

מתלבטים מה לעשות ביום גיבוש לעובדים שלכם? יצאנו להכיר מומחים בתחום שיהפכו את יום הגיבוש למיוחד ובעל תרומה אדירה למורל העובדים ולחיבור ביניהם

פורסם בתאריך: 6.3.19 21:25

מוקאיה

כבר מזמן הוכח מחקרית שצוות מגובש יותר שיוצא לימי כיף ולשבירת השגרה, עובד טוב יותר בהמשך, מניב תוצאות איכותיות יותר ונותן יותר מעצמו למקום העבודה. לצד זאת, נהיה קשה יותר לחדש בימי הגיבוש הקבועים, ולעיתים עובדים אף בוחרים שלא לקחת חלק ביום כזה, משום שאינו מהווה חוויה, הרפתקה או אתגר. אם חשקה נפשכם בהפתעה אמיתית לעובדים, שגם תוציא אותם מהשגרה, גם תהווה חוויה וגם תהיה אקסטרה טעימה, קחו אותם לסדנת שוקולד חווייתיות ב-"מוקאיה" ותראו איך אף עובד לא מבריז הפעם.

מוקאיה- סדנאות שוקולד. צילום: ציון בלחסן

מוקאיה- סדנאות שוקולד. צילום: ציון בלחסן

מה קורה במוקאיה?

את "מוקאיה", מפעל שוקולד הבוטיק בלב תל אביב, הקים עודד מקסימוב מתוך אהבה גדולה לשוקולד ומוצריו. בכדי לחלוק את אהבתו הגדולה הוא מציע סדנאות חווייתיות במפעל, בהן תלמדו כל מה שתרצו על שוקולד. חוויה אידיאלית לשבור את השגרה לצוות העובדים ליום גיבוש שיהיה גם מפתיע וגם ממש טעים.

אז מה קורה בעצם בסדנת גיבוש כזאת?

"אלה סדנאות שמיועדות למבוגרים והן נוגעות בשוקולד על כל גווניו" מספר עודד מקסימוב. "אנחנו מתחילים בללמוד על מה זה שוקולד, מאין הוא הגיע, על השבט הראשון שגילה את השוקולד 'מוקאיה', שעל שמו קראנו לבוטיק שלנו. אנחנו מדברים על ההיסטוריה של השוקולד ומשם מתקדמים לעבודה עם שוקולד. מדברים על שיטות טמפרור, איך מטמפררים נכון, במיקרו, על השיש, לומדים מה בדיוק קורה בתהליך הטמפרור ולמה הוא כל כך חשוב לתוצאה הסופית והמבריקה של הפרלין, אילו סוגי שוקולד קיימים, כמו בלגי, צרפתי, ועוד. ובין לבין טועמים ומתנסים בהמון המון שוקולד".

למי הסדנאות מתאימות?

"אנחנו יכולים להתחיל את האירוח לסדנה בזוג אנשים ולהגיע עד סדנאות של 25 איש., כאשר כל סדנה מקבלת את הזמן שלה, ולא נחבר למשל 2 זוגות שונים שהזמינו סדנה באותו היום. לכל אחד מקבל את היחס האישי והסדנה שהיא שלו בלבד. אנחנו מגישים שתייה חמה וקרה, ויין טוב בשביל הגיבוש וקירוב הלבבות, ולא מפסיקים לטעום, לאכול ולהתנסות. הסדנה מעשית, כולם זוכים לגעת בשוקולד, להרגיש אותו, לעבוד איתו ולטעום אותו. לפעמים מגיעות אלינו משפחות שחוגגות אירוע מיוחד, וכמובן שגם חברות ומוסדות, הייטק, בנקים, עסקים, הכל מהכל. כל מי שרוצה לפנק את העובד בחוויה באמת מיוחדת ומקרבת. כמובן שכל אחד מהמשתתפים יוצא עם מארז שוקולד ענק ומאד איכותי. מי שבא אלינו לסדנה לא מאמין עם כמה שוקולד הוא יוצא – מארזי ענק מפוצצים בכל טוב ממה שהכנו ביחד בסדנה, עם מבחר תבניות, צורות וטעמים שאין באף מקום אחר ".

מה מיוחד בסדנאות שלכם?

"אנחנו מנסים לעשות דברים שאף סדנה לא עושה. בדיוק כמו שאנחנו מנסים לקחת את השוקולד למקומות קצת שונים ממגשי פרלינים סטנדרטיים, כך גם בסדנה אנחנו מנסים לחדש כל הזמן. אנחנו מתאימים את הטעמים לבקשות הלקוח, כך שאם הלקוחות בוחרים בטעמים הקלאסיים נכין למשל פרלין עם נוגט, שזה אחד הטעמים שהישראלים הכי אוהבים, אבל יש לנו גם טעמים מאתגרים יותר לאמיצים שרוצים להתנסות כמו פרלין מרציפן עם דובדבני אמרנה ופיסטוק, או פרלין עם תבלין חריף מיוחד. מעבר לכך, אני כל הזמן הולך להשתלמויות בעולם, לומד, מכיר את כל מה שחדש, מתנסה וטועם, ומביא את כל החדשנות הזו אל תוך הסדנאות שאני מעביר".

מה הסדנה הכי מיוחדת שהעברת?

"במשך שנים הדרכתי נוער בסיכון בפרס חנה-כרכור במסגרת העמותה המדהימה "גוונים של מתוק". ליוויתי אותם שלוש שנים, כאשר הייתי מגיע לשם פעם או פעמיים בשבוע. כיום אני מעביר פעם בשנה קורס שוקולטריות למדריכות שם והן מעבירות את כל הידע לנוער. זו חוויה להעביר מידע לאנשים ללא שום רקע בתחום. מהצד השני, העברתי סדנה גם לבלוגרים של Foody, אנשים עם רקע והבנה עמוקה באוכל ובשוקולד, שהגיעו אליי כדי להעמיק את הידע ולרכוש עוד כלים. בין אם מדובר במקצוענים או באנשים שמעולם לא נגעו בשוקולד, זו עבודה מספקת ומדהימה. אני מודה שאני נהנה בכל סדנה וסדנה שאני מעביר".

לפרטים על ימי גיבוש מיוחדים לעובדים שלכם:
טלפון: 050-7703528
מעבר לאתר

אינסטגרם
כתובת: רח' התנופה 4 קומה 3 תל אביב

מוקאיה: ימי גיבוש לעובדים. צילום: ציון בלחסן

מוקאיה: ימי גיבוש לעובדים. צילום: ציון בלחסן

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

כתבה שיווקית


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה חולון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר