שי קינן ביומו הראשון בלשכת ראש עיריית חולון, צילום דוברות העירייה
שי קינן ביומו הראשון בלשכת ראש עיריית חולון, צילום דוברות העירייה

לקראת הכתבה הערב בחדשות 12: שי קינן מתייחס לטענות בסרטון מיוחד | צפו בו

ראש העירייה העלה סרטון מיוחד בו הוא מגיב לטענות נגדו בכתבה שתשודר בחדשות 12: טוענים שאני "סוגר מוזיאונים". זה שקר!

פורסם בתאריך: 4.3.25 19:38

הערב תשודר בחדשות 12 כתבה על ראש עיריית חולון, שי קינן, ובה טענות שונות כלפיו, בהן כי הוא סוגר את התרבות בעיר. לקראת הכתבה ולאחר שצוות חדשות 12 ביקר בעירייה, העלה קינן סרטון מיוחד בוא הוא מביא את דבריו בנוגע לנטען בכתבה שתשודר, זאת לאחר שנחשף לטענות בבקשת התגובה של חדשות 12 ממנו.

קינן אומר בסרטון:

"תושבות ותושבי העיר חולון היקרים,

אני רוצה להתייחס לכתבה שתשודר הערב בחדשות ערוץ 12.

אני מאמין בעיתונות חופשית ובזכות הציבור לדעת. אבל איך אפשר לעשות עבודה עיתונאית רצינית, כאשר שולחים אלינו את הנושאים שבהן תעסוק שעות לפני שידורו, כשהכתבה כבר מצולמת וערוכה ובמקביל לשידור פרומו בנושא.
יתרה מכך, צוות החדשות הגיע בהפתעה ובלי תיאום לעירייה, כדי לתפוס אותי בצאתי מישיבת המועצה לצילום בסגנון ״אמבוש״.

אם הם היו רוצים לברר את העובדות לאשורן, הם היו מגלים את עוצמת השקרים שנאמרו להם. אתן דוגמא –
טוענים שאני "סוגר מוזיאונים". זה שקר!

לקחנו את מוזיאון הקריקטורה והעתקנו אותו למדיטק, כדי לחשוף אותו לקהלים גדולים יותר.

אנחנו משפצים את המוזיאון לתולדות חולון. מרחיבים את הפעילות של תיאטרון הבובות ואירועי שבת-תרבות.
מוזיאון חוסמסה היה סגור עוד טרם כניסתי לתפקיד. אני הוא זה שנלחם והשיג תקציב לשיפוץ המקום ולפתיחת המוזיאון מחדש!

אלו שעומדים מאחורי הכתבה הזו, הם מי שההחלטות שלנו ״מזיזות להם את הגבינה״, הם לא קיבלו ומסרבים לקבל את תוצאות הבחירות לראשות העירייה.
הם מנסים פעם אחר פעם לפגוע בי, לפגוע בעירייה, ועכשיו – לפגוע בכם!
זה התחיל עם ניסיון לתפירת תיקים, ולאחר שנכשלו הם מנסים להפחיד בשינוי צביונה של העיר שלנו.

אני מתחייב שמיד לאחר שידור הכתבה, אתייחס בצורה שקופה, מפורטת וברורה לכל הטענות שיעלו בה, אבל אני יכול כבר עכשיו לומר לכם: אנחנו עושים שינויים עצומים למען העיר חולון ותושביה בכל התחומים, בדיוק כפי שהתחייבנו.
אנחנו לא משנים ולא נשנה את הצביון של העיר שכולנו אוהבים.

השנים הקרובות יעמדו בסימן של התחדשות ושיפור איכות החיים למענכם בכל התחומים, תוך שמירה על הסטטוס קוו ובעוד ארבע שנים תוכלו אתם, תושבים יקרים, להשמיע את קולכם בקלפי ולהחליט בעצמכם האם עמדנו בהתחייבויות והצלחנו לצמצם את הפערים האדירים שנוצרו פה בעשור האחרון בתחומי החינוך, התרבות, התחבורה והביטחון.

תודה רבה לכם".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה חולון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר