‏‏המדיטק בחולון, צילום-אלי נאמן
‏‏המדיטק בחולון, צילום-אלי נאמן באדיבות דוברות העירייה

הצגות לילדים מרחוק: זה המיזם המיוחד של עיריית חולון והמדיטק בגלל המלחמה

העירייה והמדיטק פותחים הצגות מקוונות לילדים ללא תשלום. קינן: "בימים מאתגרים אלה התרבות לילדים מקבלת משמעות חזקה ביותר"

פורסם בתאריך: 17.6.25 11:32

עיריית חולון ותיאטרון המדיטק מחבקים את ילדי חולון וילדי ישראל. בימים לא פשוטים אלו, כששגרת החיים מתערערת, עיריית חולון ותיאטרון המדיטק פותחים הצגות מקוונות בחינם, לרווחת הציבור.

ראש העירייה, שי קינן, אמר: "בימים מאתגרים אלה התרבות לילדים מקבלת משמעות חזקה ביותר – היא מקור לנחמה, להעשרת הדמיון ולרוממות הרוח. אני גאה בשיתוף הפעולה של עיריית חולון עם תיאטרון המדיטק, שמציע תוכן איכותי לילדי העיר ולכל ילדי ישראל – והכל ללא עלות. רק יחד ננצח".

כדי להקל על תחושת המתח נפתחו לצפייה חופשית מגוון הצגות ילדים אהובות מתוך רפרטואר התיאטרון – לצפייה ישירה, בכל זמן, מכל מקום: החתול במגפיים, ילדי בית העץ 2, ילדיסקו!, היידי בת ההרים, המסע המופלא לארץ המילים.

הצפייה חינמית וזמינה לכל משפחה.

לצפייה בהצגות, בלינק >> https://mediatheque-theater.org.il/online/

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה חולון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר