תוספת שכל אמא חייבת להכיר: קציצות בצבעים

אפשר לטגן אותן וגם לאפות, ההכנה קלה וקצרה והכי חשוב: הקציצות הצבעוניות נחטפות מהצלחת

פורסם בתאריך: 20.6.17 11:18

מתכון ששמו "קציצות בצבעים" לא יכול אכזב. ואכן, הטעם מופלא, ההכנה פשוטה וקצרה, לא יותר מעשר דקות, והן יכולות להיות תוספת נהדרת לכל מנה. המרכיבים נמצאים בכל בית: ירקות, עוף טחון ותבלינים – זה הכל, וההצלחה מובטחת.

 

מה צריך?

1 קישוא

2 גזרים

1 תפוח אדמה בינוני

1 בטטה בגודל בינוני

1 בצל

1/2 קילו עוף טחון טרי

1 ביצה

1/4 כפית אבקת אפייה (לאווריריות הקציצות)

1/4 כף מרק בצל

1/4 כף פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

 

איך מכינים?

מגרדים במגררת גסה את כל הירקות לקערה. מוסיפים לערוב הירקות את העוף, הביצה והתבלינים ומערבבים ביד. מחממים שמן עמוק במחבת גדולה וכשהשמן חם, יוצקים פנימה עם כף את התערובת. מחכים כ-3 דקות והופכים לצד השני או עד שמזהיב. ממתינים דקה ומוציאים לצלחת הגשה לצד אורז, פסטה או כחטיפי קציצות ביד. בתיאבון!

 

תגיות:

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה חולון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר