צפו: מאמא ופאפא שמיר עם המתכון המקורי לסביח האגדי

כולם מכירים את הסביח, אבל כמה מכם מכירים את הסיח המקורי, עם השם המקורי? שרה ואברהם שמיר, החולונים שעלו מבגדד, עם כל מה שלא ידעתם על ארוחת הבוקר בפיתה

פורסם בתאריך: 26.9.17 16:00

כולנו מכירים את הסביח העיראקי. אותה פיתה עשירה בטעמים שהפכה בשנים האחרונות לאחת ממנות הרחוב היותר פופולריות בישראל. מה הסוד של הסביח – ארוחת הבוקר של בוקר יום שבת בבתים העיראקים ומה סוד הסביח המוצלח.

גם כשחיו בעיראק ועד היום מקפידים שרה ואברהם שמיר להכין סביח, מדי שבת בבוקר. כאשר כיום מגיעים לארוחת הבוקר המשפחתית גם הילדים והנכדים. "מעבר לטעם, לסביח יש ריחות משכרים שמביאים איתם זיכרונות מבית אבא ומהילדות המדהימה שלנו בבגדאד", אומר אברהם.

צפו בשרה אברהם שמיר מסבירים: כל מה שלא ידעתם על הסביח

 

רוצים לנסות בבית?

המצרכים:

פיתות חמות וטריות

ביצים קשות

סלט ירקות טרי

חצילים (מטוגנים או אפויים בתנור)

תפוחי אדמה מבושלים

פטרוזיליה

עמבה

טחינה

אופן ההכנה:

מכניסים את הכל לפיתה ומגישים חם חם וטרי.

שיהיה בתיאבון

 

 

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה חולון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר